Barça

Alba celebra la cinquantena amb un bon gol

Actuació destacada. Amb la de l’Inter, el lateral de l’Hospitalet ja suma 50 aparicions en la Champions amb la samarreta blaugrana

El fet de quedar fora de les convocatòries de la selecció espanyola des que Luis Enrique és el nou seleccionador no ha afectat gens ni mica la confiança de Jordi Alba. Al contrari. En tot cas l’ha esperonat. Ho va tornar a demostrar ahir, coincidint amb el seu 50è partit de Champions amb la samarreta del Barça, que va tenir la recompensa de completar amb un gol.

Era el minut 83 quan el de l’Hospitalet feia un altre esprint per sorprendre les línies de l’Inter per la banda esquerra. Rakitic, va llegir bé el moviment del seu company i el va assistir a l’espai perquè marqués el 2-0 i sentenciés el triomf blaugrana. Un gol molt celebrat per Messi, el millor aliat d’Alba en aquest tipus d’accions, i que ahir seguia atentament el desenvolupament del partit des de la llotja de l’estadi.

Amb l’assolit ahir contar l’Inter, Alba acumula tres gols en el seu historial en la Champions. Els dos primers els va signar la temporada 2012/13, just la primera com a futbolista blaugrana. Les seves víctimes van ser el Celtic i el gran rival ciutadà de l’Inter, el Milan.

Aquesta temporada el jugador ja va estrenar la seva vessant golejadora coincidint amb el 8-2 endossat a l’Osca en la tercera jornada de lliga. Tot plegat, per reivindicar un estat de forma que fa difícil de justificar per motius futbolístics la posició de Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)