Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Volíem fer un pas endavant, i encara més sense Messi”

Ernesto Valverde era conscient que tothom es miraria el Barça amb lupa, a veure com responia l’equip sense Messi, i per això el Txingurri va aparèixer a la sala de premsa amb cara de satisfacció, després que els seus jugadors signessin un partit excel·lent. “Es notava en l’ambient que hi havia expectació i per això volíem fer un pas endavant, i encara més sense Messi”, va admetre Valverde, que va lloar el partit dels seus jugadors. “La nostra intenció era que l’Inter no sortís fàcilment, ser intensos en la pressió i tenir la pilota. Hem estat molt bé.” El tècnic, però, no va considerar que el d’ahir fos el millor partit que ha fet el Barça aquesta temporada i va recordar que el seu equip sempre juga col·lectivament. “Sempre juguem com un equip, amb la mateixa intenció, el que passa és que Messi ens dona una brillantor especial i ens desembussa els partits que es compliquen. Esperem que torni com més aviat millor”. I, és clar, acabat el partit contra l’Inter, totes les mirades ja s’enfoquen cap al clàssic de diumenge, un duel en què, segons Valverde, no influirà el moment en què arriben els dos equips. “En aquests partits les diferències d’ànim no influeixen. No tenim res guanyat. Sabem a qui ens enfrontem.”

Noms concrets

Pel que fa als noms propis, Valverde va lloar el gran partit d’Arthur i va informar que l’havia substituït perquè el brasiler tenia una sobrecàrrega, i va tenir paraules d’elogi per a Rafinha, la seva gran aposta. “El gol que ha marcat li pot anar molt bé per guanyar confiança, però el més important és el treball que ha fet. Ha jugat molt bé entre línies.” En aquest sentit, Ernesto Valverde també va lloar l’actuació de Luis Suárez, que, tot i no marcar, va ser un dels jugadors destacats. “Encadena uns partits en què està fent una gran feina. El seu treball sempre apareix.”

ARTHUR

“Està jugant molt bé. Estic content. L’he canviat perquè tenia una sobrecàrrega”

RAFINHA

“El gol que ha marcat li pot anar molt bé per guanyar confiança”

EL CLÀSSIC

“Sabem a qui ens enfrontem. En aquests duels les diferències d’ànim no influeixen”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)