Barça

El Barça de Pep, al cinema

Reconeixement. El 9 de novembre s’estrenarà en els cinemes el documental ‘Take the Ball, Pass the Ball’, que repassa els quatre anys de Guardiola dirigint el millor equip de la història

No serà fins al 9 de novembre quan es podrà veure als cinemes, però ahir ja es va estrenar Take the Ball, Pass the Ball, el documental que explica els secrets del Barça de Guardiola. Dirigit per Duncan McMath i produït per Zoom Sport, propietat de Marc Guillén, en associació amb Mediapro, el documental està basat en el llibre del periodista Graham Hunter The Making of the Greatest Team in the World. Hunter va decidir escriure el llibre després d’escoltar com Alex Ferguson reconeixia que el Barça de Guardiola havia passat per sobre del seu Manchester United en la final de la Champions de Wembley l’any 2011 com cap equip no ho havia fet mai.

El documental té entrevistes amb el mateix Guardiola i amb els protagonistes d’aquell equip de llegenda, com Messi, Xavi, Piqué, Henry, Eto’o, Iniesta, Puyol, Alves, Valdés, Abidal, Mascherano, Busquets i Gudjohnsen. El documental explica, entre d’altres coses, la importància de Johan Cruyff en el Barça, la rivalitat entre Guardiola i Mourinho i tot el que significa Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)