Barça

Dembélé, cada dia més discutit per tothom

Preocupació. El club nega que arribés 25 minuts tard a la convocatòria contra l’Inter, però admet la falta d’adaptació del francès

Després d’un bon inici de temporada, sobretot pel que fa als gols, Ousmane Dembélé ha perdut protagonisme. Ernesto Valverde ha trobat l’equilibri amb l’entrada d’Arthur i avançant més Coutinho i no va donar ni un minut al francès contra l’Inter de Milà tot i l’absència per lesió de Messi, preferint que fos Rafinha l’encarregat de substituir l’argentí.

La pèrdua de confiança en el francès és general i es va fer més evident després del partit contra el Sevilla. Dembélé va ser suplent, però va haver d’entrar ben aviat al terreny de joc per la lesió de Messi, acabant desesperant tècnics, companys i aficionats. El francès, de manera incomprensible, va trigar molt a estar preparat per entrar al camp, fet que va fer que el Barça jugués uns quants minuts amb un home menys. Aquesta actitud va fer enfadar Valverde i també molts jugadors. Alguns ja li van recriminar en el vestidor i fins i tot algun altre, com Rakitic, ho va fer davant els mitjans de comunicació. El seu joc, contra l’equip andalús, tampoc no va ser gaire bo, perdent-se en moltes jugades individuals que no portaven a res i que van acabar provocant alguna reacció de companys i alguna xiulada des de la graderia. També Valverde va ser crític amb Dembélé en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Inter de Milà, i va acabar per deixar-lo a la banqueta tot el partit.

El club insisteix que hi ha total confiança en ell, que és molt jove i que té molt per aprendre, però en el vestidor hi ha certa pèrdua de paciència amb ell per les poques ganes que mostra d’adaptar-se tant al joc del Barça com a la vida del club. Ja en la passada temporada, que no va ser fàcil per a ell per culpa de les lesions, es van detectar alguns problemes, com la mala alimentació del jugador i les moltes vegades que arribava tard als entrenaments. El club li va posar una cuinera que el jugador va acabar acomiadant i també li va voler facilitar un xofer que el portés als entrenaments.

Precisament ahir, Deportes Cuatro va explicar que Dembélé havia arribat 25 minuts tard a la convocatòria per al partit contra l’Inter de Milà de dimecres. Aquesta informació va ser desmentida a aquest diari pel club blaugrana. Asseguren que Valverde havia citat els seus jugadors a les 19.20 de la tarda i no a les 19.00, com explicava Deportes Cuatro, i que el francès havia arribat puntual. En qualsevol cas, el que ningú pot negar és que existeix preocupació en el club per la falta d’adaptació del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)