Barça

Luis Suárez torna a la selecció després de descansar pel genoll

Després de quedar-se a Barcelona en l’aturada d’octubre per sotmetre’s a un pla específic per mirar de minimitzar les molèsties que pateix al genoll, Luis Suárez tornarà a jugar amb l’Uruguai en les pròximes dates FIFA, a mitjan novembre, quan la selecció charrúa disputarà un amistós contra el Brasil i un altre contra França. Així ho va confirmar ahir la federació uruguaiana de futbol, que va fer pública la convocatòria d’Óscar Washington Tabárez, en la qual figurava el nom de Luis Suárez.

Per sort per als interessos del FC Barcelona, el davanter uruguaià no haurà de fer front a cap viatge transoceànic perquè el partit contra el Brasil es disputarà a Wembley, el dia 16 de novembre, i el duel contra l’actual campiona del món serà a l’Stade de France, el dia 20. Cal recordar que l’aturada serà posterior al partit de lliga contra el Betis, al Camp Nou, i prèvia a la visita del Barça al Wanda Metropolitano.

DUELS LLAMINERS

Suárez entra en la llista de l’Uruguai, que al novembre jugarà contra el Brasil i França

MENYS DESGAST

El 9 no haurà de fer cap viatge llarg perquè els partits es disputaran a Londres i a París
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)