Barça

Adaptats a l’horari

Preparatius. L’horari de sobretaula s’ha repetit en diversos clàssics les últimes temporades; l’equip es concentra avui i el dinar de directives arrencarà cap a tres quarts de dues al Camp Nou

El primer clàssic de la temporada coincidirà amb la sobretaula, un fet que s’ha repetit les últimes temporades. De fet, la 2016/17 Barça i Madrid també van enfrontar-se a partir de les 16.15 h al Bernabéu, mentre que en la passada campanya (2017/18) l’horari fins i tot es va avançar al dissabte a les 13.00 h.

Pel que fa a les rutines, l’horari del clàssic va fer que l’equip blaugrana fes l’entrenament d’ahir en sessió matinal i posteriorment Ernesto Valverde oferís la roda de premsa. En canvi, quan els partits són més tard de les 18.00 h, el dia abans l’equip acostuma a entrenar-se a la tarda. El que no canvia és la concentració prèvia i els jugadors estan citats un parell d’hores abans del clàssic, com és habitual en els partits de casa.

Pel que fa al Madrid, va volar ahir fins a Barcelona per passar la nit ja en un hotel de la ciutat. L’expedició blanca va aterrar després d’exercitar-se a Valdebebas.

El clàssic d’avui també deixarà les habituals imatges del dinar de directives, amb el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i el blanc, Florentino Pérez, al capdavant. El fet que el partit sigui a primera hora de la tarda ha propiciat que la trobada es faci al mateix Camp Nou. Està previst que arrenqui cap a tres quarts de dues per després ja prendre seient a la llotja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)