Barça

“Després del clàssic seguiré respirant”

Julen Lopetegui. El tècnic del Real Madrid, irritat per les repetitives preguntes envers el seu futur, esclata en la roda de premsa prèvia del clàssic

“Després del clàssic, continuaré respirant. No em moriré.” Pregunta directa, resposta directa. Roda de premsa tensa, la que li va tocar viure ahir a Julen Lopetegui a la sala de premsa de Valdebebas. Lògicament, bona part de la compareixença va estar focalitzada envers el seu futur a la banqueta del Real Madrid, un futur clarament vinculat al resultat i a la imatge que ofereixi el seu equip avui en el clàssic. A Lopetegui, només li val la victòria, i una victòria convincent. I ell ho sap. “No estic gaire pendent del que dius tu o diu aquell altre. Únicament estic centrat a fer la meva feina com a entrenador. Tinc un 100% d’energia i tot aquest 100% està focalitzat a ajudar el meu equip. No dedicaré ni un 0,01% a contestar la teva pregunta”, va advertir un Lopetegui realment tens veient la insistència de la premsa pel que fa a la seva continuïtat com a entrenador.

“La plantilla confia en mi i jo confio en els meus jugadors. Anem al Camp Nou amb la voluntat de fer un gran partit i donar una alegria a la nostra afició”, hi va afegir.

Sobre la pixada fora de test que va tenir Marcelo en zona mixta aquesta mateixa setmana amb uns quants periodistes als quals va acusar d’envejosos, Lopetegui es va limitar a defensar el seu futbolista: “Vosaltres mireu el futbol des d’una riba, i nosaltres el veiem des de l’altra. L’única cosa que m’interessa de Marcelo, de Sergio i de qualsevol altre és que estan treballant bé, amb intensitat i professionalitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)