El Barça fulmina el Real Madrid i sentencia Lopetegui (5-1)

Barça-Madrid. Lliga

Barça-Madrid, 5-1. Maneta històrica al Camp Nou. Primer clàssic de Julen Lopetegui i amb tota probabilitat també el seu últim partit com a entrenador del Real Madrid. Només falta que Florentino Pérez anunci una decisió que ara ja sí sembla del tot inevitable després del resultat del clàssic.

El Barça ha esclafat, i de quina manera, a l’etern rival i sentencia de retruc a Lopetegui. Gran partit dels de Valverde i gran partit de Luis Suárez, autor d’un hat-trick. Sense la presència de Messi, ha estat l’uruguaià l’encarregat de flagel·lar a Thibaut Courtois fins en tres ocasions. Gol de penal al minut 30 amb protagonisme del VAR inclòs, gol de cap al minut 75 després d’una centrada de Roberto i gol de nou en el minut 83 després de picar la pilota davant de Courtois i després d’un error greu de Ramos.

Coutinho ha estat qui ha obert el marcador ja en el minut 7 de partit, després d’una enorme acció per la banda de Jordi Alba, un altre dels grans noms propis del clàssic.

L’exhibició blaugrana en els primers 45 minuts ha estat total. Marcelo ha donat vida al Madrid amb un gol en el minut 50, però la reacció blanca ha estat un miratge. Una rematada al pal de Modric amb 2-1 al marcador és cert que hauria pogut fer variar el guió, però el Barça ha estat molt superior en la major part del clàssic. Suárez, al minut 60, ha estavellat també la pilota al pal.

La golejada l’ha tancat Arturo Vidal, de cap al minut 87. El xilè i Dembélé s’han unit a la festa en el tram final del clàssic. Eufòria al Camp Nou. El Barça líder, i el Madrid, tocat i enfonsat.