Barça

Aldarulls abans del duel

Concentració de radicals. L’enfrontament d’un grup de Boixos Nois amb els Mossos d’Esquadra provoca la càrrega policial i altera la circulació a la travessera de les Corts

Una concentració dels Boixos Nois abans del clàssic va acabar amb un enfrontament amb els Mossos d’Esquadra al seu pas per la travessera de les Corts a l’altura de la Maternitat. La tensió creixent va transformar-se en aldarulls i va propiciar la intervenció policial.

Els aldarulls van provocar que la travessera de les Corts s’hagués de tallar a l’altura de la Gran Via Carles III força estona abans de l’inici de l’enfrontament, fet que va comportar importants dificultats per a aquells vehicles que volien accedir a l’estadi blaugrana per aquesta zona. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra recollides per l’ACN, ja es van registrar incidents cap a les dues de la tarda, quan dos seguidors radicals van posar-se a discutir i un va treure una navalla. En veure-ho, un grup de persones s’hi va abraonar a sobre i quan els mossos s’hi van acostar els radicals van començar a llançar cadires, ampolles i altres objectes. Els agents de la brigada mòbil van dispersar el grup, van identificar un jove i van denunciar-lo administrativament per tinença i exhibició d’arma blana en un espai públic. Un agent dels Mossos va resultar ferit en una cama pel llançament d’una ampolla.

Controls als accessos.

Pel que fa a l’accés a l’estadi, la Guàrdia Civil i personal de seguretat del Barça van desplegar un dispositiu per detectar possibles entrades falses. La intervenció s’inscriu dins l’operació Duarte, que divendres va motivar la detenció per part de la Guàrdia Civil de set persones i l’escorcoll d’unes vuit d’empreses en una intervenció contra una presumpta trama per obtenir beneficis milionaris falsificant entrades per a partits de Barça al Camp Nou a partir de carnets cedits per socis abonats a canvi de diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)