Barça

Possible premi amb el nom de Messi

Proposta llançada. “Seria una bona idea crear en el futur un trofeu al millor jugador de la temporada que porti el nom de Messi”, va destacar el president de LaLiga, Javier Tebas

Javier Tebas va veure de bon ull que s’articuli un trofeu que distingeixi el millor jugador de la lliga, com ja se n’atorga un al millor porter (Zarra) i al màxim golejador (Zamora). A l’hora d’anomenar-lo va considerar que pot portar el nom de Leo Messi atesa la seva extraordinària trajectòria i la vinculació amb el campionat espanyol. “No té límits. Sempre està a un nivell màxim i mai defalleix. Seria una bona idea crear en el futur un trofeu al millor jugador de la temporada que porti el nom de Messi”, va afirmar el president de LaLiga.

Tebas va destacar que el davanter blaugrana serà “el millor de la història del futbol, tot i que ja ho és.” És una consideració que comparteixen molts altres futbolistes i tècnics, com ara Ernesto Valverde. En la conferència de premsa prèvia al duel d’aquesta nit contra la Cultural Leonesa es va demanar al tècnic blaugrana sobre aquesta possibilitat. “Caldria preguntar-li a en Leo, més que res perquè s’utilitzaria el seu nom”, va dir el tècnic blaugrana, sense voler estendre’s més en la resposta atès que llavors encara desconeixia les declaracions de Tebas.

A hores d’ara Leo Messi es recupera de la fractura al radi del braç dret que es va fer fa deu dies contra el Sevilla. La seva reaparició podria coincidir amb el Barça-Betis del pròxim 11 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)