Barça

Un gol de Lenglet en l’últim minut evita el ridícul del Barça a Lleó

La copa. L’equip de Valverde, amb tres debutants del filial com a titulars, ha fet un partit molt fluix contra la Cultural Lleonesa, a la que només ha pogut superar amb un gol del francès al 90’

Partit per oblidar del Barça en el seu debut en la copa del Rei. El conjunt blaugrana s’ha endut el triomf i té molt encarrilada l’eliminatòria contra la Cultural Lleonesa gràcies a un gol de cap de Lenglet en l’últim minut però la imatge que van deixar els menys habituals va ser molt dolenta. No se’n salva ni un.

Valverde ha sortit amb un onze amb una mescla de jugadors del primer equip amb pocs minuts i amb d’altres del filial. Precisament, els joves del B han ocupat les posicions de la defensa. Semedo ha estat el lateral dret, la parella de centrals ha estat la formada per Chumi i Cuenca i al lateral esquerre hi ha jugat Miranda. Samper ha fet de mig centre i ha estat flanquejat als interiors per Arturo Vidal i Denis Suárez.«, que ha lluit el braçal de capità el dia del seu debut oficial aquesta temporada. Al davant, dos extrems, Dembélé i Malcom, i Munir.

El Barça ha tingut problemes per generar perquè Aridane feia un marcatge individual a Samper i la intensitat de la Cultural Lleonesa. En alguna ocasió, excessiva, fet que ha provocat l’enuig de Valverde. De fet, la millor ocasió del primer temps l’ha tingut la Cultural Lleonesa amb una rematada de Zelu després d’una pèrdua de Semedo i que ha obligat Cillessen a fer una gran estirada. Els blaugrana no han xutat entre els tres pals en tot el primer temps, on la nota negativa ha estat la nova lesió de Samper, que a la mitja hora ha hagut de ser substituït per Aleñá.

El Barça no ha millorat en el segon temps malgrat un xut molt desviat de Malcom només començar. Han seguit les pèrdues i les imprecisions i en una d’Aleñá, la Cultural ha tornat a posar a prova Cillessen amb un xut d’Ortiz massa fluix i centrat. Valverde ha fet entrar Lenglet per Cuenca. Zelu l’ha tingut amb un llançament de falta i el primer xut del Barça entre els tres pals no ha arribat fins el minut 70 quan Aleñá ho ha provat des de la frontal. La Cultural ha tingut el gol a tocar en una doble ocasió després del llançament d’un córner que s’ha estavellat al pal i d’un xut de Saúl que ha estat respòs amb una brillant aturada de Cillessen. Valverde ha fet un últim canvi i ha fet entrar Arthur per Malcom, que ha estat nefast. La millor ocasió del Barça en tot el partit ha arribat en el minut 85 amb una rematada massa alta de Munir. I quan semblava que el partit s’acabaria sense gols, una bona centrada de Dembélé ha permès a Lenglet marcar de cap i sentenciar el partit i possiblement l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)