Barça

La malastrugança de les lesions torna a colpejar Samper

Un altre cop. El barceloní es retira en el minut 30 per unes molèsties al soli de la cama dreta

Després d’estar-se més temps a la infermeria que als camps d’entrenament en els darrers deu mesos, Sergi Samper va tornar ahir a vestir-se de curt, i, com li va succeir en aquell maleït Las Palmas-Eibar de gener, va haver de marxar abans d’hora per culpa d’una lesió, en notar unes molèsties al soli de la cama dreta. El migcampista barceloní, de fet, només va aguantar 30 minuts damunt de la gespa, moment en què es va asseure a terra i va demanar el canvi, el va substituir Carles Aleñà.

Al gener, Samper es va trencar el mal·lèol peroneal i el lligament lateral intern del turmell esquerre, una greu lesió que el va obligar a passar per la sala d’operacions, amb un temps de recuperació de quatre mesos. A principis d’estiu, el Barça va decidir que el migcampista fes la gira pels Estats Units amb el primer equip, en espera de rebre alguna oferta de cessió, un pla que se’n va anar en norris poc abans de l’inici de la pretemporada per unes molèsties al genoll esquerre. I la malastrugança es va ampliar a finals d’agost, quan Samper es va fer un esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre. Tot plegat va provocar que el Barça decidís fer-li fitxa del primer equip i donar-li dorsal, el 16, una confiança que ahir Ernesto Valverde va certificar atorgant-li la titularitat a Lleó. Lamentablement, el soli de la cama dreta de Samper només va aguantar mitja hora. Avui es coneixerà l’abast exacte de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)