Barça

Nit d’estrenes a Lleó

Debuts. Miranda, Chumi i Jorge Cuenca, tots tres en l’onze inicial, debuten en partit oficial amb el primer equip del Barça. El porter del B Iñaki Peña i Riqui Puig hauran d’esperar

Nit de copa i nit de debuts al Reino de León. Va succeir la temporada passada en l’anada dels setzens de final a la Nueva Condomina i va tornar a passar ahir contra la Cultural. Fa un any contra el Múrcia, Ernesto Valverde va donar l’alternativa a José Arnaiz i Marc Cucurella. Tots dos van debutar aquell 24 d’octubre del 2017 en partit oficial amb el primer equip del Barça. Estrena dolça amb gol inclòs en el cas de l’actual futbolista del Leganés. Va ser l’únic futbolista del filial que va sortir en l’onze aquell dia. Cucurella va entrar en el minut 83 de partit en substitució de Lucas Digne. Ahir Valverde va ser més generós amb els joves. Chumi, Jorge Cuenca i Juan Miranda van debutar en partit oficial amb el primer equip i tots tres van sortir en l’equip inicial. Aposta atrevida. Dels quatre homes de la línia defensiva blaugrana, només un tenia fitxa del primer equip: Nélson Semedo.

Miranda havia deixat bones sensacions en la gira nord-americana. Va guanyar la partida a Cucurella, però fins ahir el seu protagonisme amb el primer equip havia estat nul. Difícil també tenint en compte el pletòric estat de forma de Jordi Alba. El lateral del Barça B va complir amb nota també ahir. Ho va fer ell i ho van fer la parella de centrals. Cuenca –va jugar 60 minuts fins a l’entrada a escena de Clément Lenglet– i Chumi van ser exigits per una Cultural Leonesa que es va prendre el partit com si fos el play-off d’ascens a segona A. L’envergadura d’Aridane i la mobilitat de Jorge Ortiz van obligar els dos centrals a treballar al màxim. Juan Miranda, per cert, és el primer futbolista de la generació de l’any 2000 a debutar amb el primer equip.

Els de Miranda, Chumi i Cuenca, però, no van ser els únics debuts d’ahir. Denis Suárez, ahir capità, i Jasper Cillessen també van estrenar-se aquesta temporada. També Sergi Samper i Carles Aleñá. Debut amarg en el cas d’un Samper que va haver de marxar al cap de mitja hora de partit per una lesió al soli de la cama dreta. Precisament va ser Carles Aleñá qui va entrar en el seu lloc al mig del camp.

El porter Iñaki Peña i Riqui Puig hauran d’esperar que passi un altre tren. Tots dos van seguir el partit des de la banqueta, però el seu debut en partit oficial haurà d’esperar. En vermell, el partit de tornada del dia 5 de desembre al Camp Nou, un Camp Nou on el mateix Riqui Puig ja va fer un tast el dia del Gamper.

MIRANDA

El lateral del Barça B és el primer jove nascut l’any 2000 a debutar

MÉS NOMS PROPIS

Primers minuts de la temporada també per a Denis, Cillessen, Samper i Aleñá
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)