Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“No estic decebut amb l’actitud dels jugadors”

Ernesto Valverde no va amagar després del partit que el Barça no havia signat, ni de bon tros, una actuació gaire lluïda contra la Cultural, però tot i així el Txingurri va mirar d’extreure els punts positius i, en cap cas, va considerar que l’actitud mostrada pels jugadors menys habituals no fos la correcta. “L’actitud de l’equip no m’ha decebut. És cert que no hem estat encertats en els darrers metres, que ens hem amuntegat davant de la seva àrea i que hem perdut moltes pilotes sense que hi hagués pressió de la Cultural, però al final hem aconseguit guanyar”, va afirmar Valverde, que va incidir en el fet que aquest tipus d’enfrontaments són més complicats de jugar del que pot semblar a simple vista. “L’anada de la primera eliminatòria de la copa del Rei sempre és un partit molt difícil de jugar per als equips de la primera divisió, dels pitjors de la temporada. A més, la Cultural ha estat molt bé. No crec que en aquest partit hi hagi jugadors que hagin perdut oportunitats de cara al seu futur en l’equip.”

Una de les imatges del partit va ser la d’un Ernesto Valverde visiblement molest per les reiterades faltes de la Cultural, fins al punt que l’entrenador blaugrana va acabar sent amonestat per l’àrbitre, una situació que el Txingurri no es va estar de recordar en la sala de premsa. “En aquests tipus de partits tots complim el nostre paper. La Cultural ha jugat amb la seva intensitat i entusiasme, i potser també amb la permissivitat de l’àrbitre. I jo, des de la banda, també he fet el meu paper, però no vull incidir més en aquest tema”, va concloure.

REALISTA

“No hem estat encertats i hem perdut moltes pilotes sense que hi hagués pressió”

DUEL COMPLICAT

“Aquest sempre és un partit difícil de jugar, dels pitjors de tota la temporada”

MOLEST

“Ells han jugat amb la intensitat, i potser també amb la permissivitat de l’àrbitre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)