El Barça tampoc dóna opció al Glasgow City a la tornada (0-3)

El Barça ha tornat a exhibir superioritat en la tornada dels vuitens de la lliga de Campions i s’ha imposat 0-3 al Glasgow City. L’eliminatòria ja havia quedat sentenciada al Mini Estadi, però les blaugrana no han donat cap opció a les escoceses amb Toni Duggan de protagonista. L’anglesa només ha trigat dotze minuts a aprofitar una passada d’Andrea Pereira per fer el primer gol, si bé ha estat necessari esperar fins a la segona part per veure més gols. Només començar Alexia ha fet el segon i de nou Duggan ha rematat una centrada d’Andressa Alves en el 0-3.