Barça

Demanen imputar Messi i el seu pare per blanqueig

Barça. Segons alguns mitjans argentins, un fiscal ha sol·licitat que s’imputi al crac blaugrana i al seu pare per blanquejar diners de la fundació del futbolista

Leo Messi i el seu pare, Jorge, podrien ser imputats per un delicte de blanqueig de diners de la fundació que duu el nom del futbolista del Barça, segons han informat alguns mitjans argentins com La Nación i Clarín. Les informacions asseguren que fa uns dies, un excol·laborador de la fundació es va presentar a la justícia argentina per denunciar suposades maniobres il·lícites realitzades amb diners que rebia la fundació i que no es destinaven a projectes socials.

La imputació, oberta a “qualsevol persona que hagi gestionat fons de la fundació” l’ha fet, a l’Argentina, el fiscal Pablo Turano, que ha demanat que s’investiguin donacions rebudes a l’Argentina per part dela Fundació Leo Messi. Segons el mitjans, l’entorn del blaugrana assegura que “la denúncia no té fonaments”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)