Barça

Tres ferits en una baralla entre ultres de Rayo i Barça a Madrid

Barça. Segons fonts policials, dos grups ultres de Bukaneros i Boixos Nois han protagonitzat alguns incidents prop de l’estadi de l’equip madrileny. En un comunicat, el Barça insisteix en “el compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència”

Tres persones han resultat ferides lleu després d’un enfrontament entre grups d’ultres del Rayo Vallecano i del Barça que s’ha produït aquest migdia als voltants de l’estadi de Vallecas, on a partir de les 20.45 hores es disputa el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga. Segons fonts policials, la baralla s’ha produït al voltant de les 14 hores i a hores d’ara no es coneixes l’origen de l’enfrontament i si ha estat una trobada fortuïta o si els grups ultres s’havien citat prèviament. La Policia Nacional ha intervingut ràpidament i diversos agents antiavalots han format un perímetre per controlar els dos grups.

En un comunicat, el Barça ha lamentat la batussa i, diu, “referma el seu compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència associada al món de l’esport”. L’entitat blaugrana assegura que “es posa novament a disposició dels cossos i forces de seguretat, i de tots els agents policials, per acabar amb aquells col·lectius que la practiquen de manera sistemàtica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)