Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Volíem menys control i més contundència”

El Barça va salvar ahir tres punts molt importants a Vallecas. Una victòria que pot acabar servint per guanyar una lliga. L’equip, però, no va fer un bon partit i en aquest sentit es va fer un pas enrere respecte als tres últims duels, en què el Barça havia mostrat una molt bona imatge. Valverde va reconèixer que havien tingut moltes dificultats per generar perill i que en el tram final i amb els canvis va intentar prescindir de tenir tant control, a la recerca de més efectivitat al davant. I la fórmula va funcionar, perquè l’equip va fer dos gols pràcticament consecutius. “El partit se’ns havia posat molt difícil. S’han tancat molt. En l’últim tram teníem moltes dificultats, ells estaven molt tancats i no trobàvem l’última passada. No volíem tenir tant control i sí més contundència, però hem perseverat i hem tingut premi”, va assenyalar.

El tècnic blaugrana va admetre que després del primer gol sí que van afluixar, però no va admetre que es digués que el seu equip es va relaxar com va passar a Butarque. “Potser és veritat que després del primer gol no hem controlat tant i hem perdut algunes pilotes. I ells s’han envalentit. A vegades, que els partits es posin tan bé és fins i tot contraproduent, però hem tingut bona actitud des del primer minut.” Tot i encaixar dos gols, Valverde considera que el seu equip està millor defensivament que al principi de la temporada. “Mentre marquem tres gols, no estem tan malament. Volem la porteria a zero, però crec que en els últims partits estem millor, perquè estem més junts.”

Finalment, quan li van preguntar si Luis Suárez juga millor sense Messi al costat, va ser contundent en la resposta. “Jo crec que tots juguem millor amb Messi.” Sobre l’argentí, no va voler confirmar si jugaria contra l’Inter de Milà en la Champions dimarts.

EL PARTIT

“En l’últim tram teníem moltes dificultats i ells s’han tancat molt al darrere”

ACTITUD

“A vegades, que els partits es posin tan bé des de l’inici és fins i tot contraproduent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)