Barça

Tres ferits en una baralla entre ultres dels dos equips

Incidents. Hores abans del partit, Boixos Nois i Bukaneros es van enfrontar a la rodalia de l’estadi

Una baralla multitudinària entre dos grups radicals del Rayo Vallecano i el Barça, els Bukaneros i els Boixos Nois, a la rodalia de l’estadi de Vallecas, i hores abans del partit, aproximadament cap a les dues de la tarda, va acabar amb tres ferits lleus, que van haver de ser traslladats pel Samur a diferents centres hospitalaris. Així ho va avançar la cadena Ser, que va informar també que un d’aquests tenia un trau i els altres dos diverses contusions.

Davant dels fets, la Policía Nacional hi va intervenir ràpidament i diversos agents antiavalots van formar un perímetre per controlar els dos grups i allunyar els seguidors blaugrana de la rodalia de l’estadi. A més, segons va arribar a informar la cadena Cope, la Policía Nacional va fer tornar cap a Barcelona una vuitantena de radicals dels Boixos Nois que va localitzar després de la baralla.

Cal recordar que la setmana passada, abans del clàssic que es va disputar al Camp Nou, i després d’una concentració dels Boixos Nois, ja es van produir diversos aldarulls i incidents entre seguidors, que van acabar amb un enfrontament amb els Mossos d’Esquadra que fins i tot va obligar a tallar la travessera de les Corts a l’altura de la Gran Via Carles III, cosa que va comportar importants problemes de mobilitat.

El Barça ho condemna

Hores després dels incidents d’ahir, i abans que comencés el partit a Vallecas, el club blaugrana va emetre un comunicat per lamentar i condemnar “els fets succeïts entre seguidors del Rayo Vallecano i el Barça a Madrid”. “El FC Barcelona referma el seu compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència associada al món de l’esport, i es posa novament a disposició dels cossos i les forces de seguretat, i de tots els agents implicats, per acabar amb aquells col·lectius que la practiquen de manera sistemàtica”, manifestava el club en el comunicat.

Queixes d’aficionats

D’altra banda, alguns seguidors del Barça presents ahir a Vallecas, i totalment aliens a la baralla d’hores abans, es van queixar del tracte rebut ja dins l’estadi i durant el partit per part de la policia i dels serveis de seguretat, i de ser expulsats de forma injustificable de la graderia, com ja ha passat més d’un cop en els últims mesos en partits de lliga a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)