Barça

Spalletti: “El Barça està capacitat per guanyar la Champions”

Barça. L’entrenador de l’Inter, rival dels blaugrana demà a Milà, assegura que el de Valverde és l’equip més fort de la competició i afirma que la presència o no de Leo Messi a la gespa no canvia el seu plantejament de partit

Luciano Spalletti no està pendent de si juga o no Leo Messi demà a Milà per confeccionar el seu equip. El tècnic de l’Inter ha assegurat que “és una preocupació per a tots si juga Messi, però el plantejament no canvia”. “El Barça serà més imprevisible però la clau és cobrir els espais a tot l’equip”, ha dit l’italià, que ha argumentat així per què creu que Messi és el número u: “Qualsevol nen que es vol convertir en futbolista somia en tenir una samarreta de Messi. Aquesta és la prova de que és el millor del món.”

El preparador de l’Inter de Milà considera que els d’Ernesto Valverde són favorits, no només demà sinó en la competició. “El Barça sí que és possiblement l’equip més fort de la competició. Estan capacitats per guanyar la Champions League”, ha afirmat Spalletti, que considera que el conjunt blaugrana és “el nivell més alt de dificultat que et pots trobar en el món del futbol”.

A més, el tècnic italià ha lloat el Barça, argumentant les seves paraules en l’última roda de premsa en què havia dit que si ells preparessin “els partits com el Barça, perdríem 18-0”. “Com es pot entendre com una crítica?”, ha qüestionat Spalletii: “Tenen tantes habilitats que no necessiten preparar un partit dos dies abans. Això és una cosa que nosaltres estem intentant fer. Crec que hauríem de seguir els seus passos, elaborant una manera de jugar més ràpida.”

Respecte el partit d’anada, el tècnic neroazzurro creu que “no vam ser capaços de trobar el moment pel contraatac” i creu que la clau és “no deixar temps perquè pensin”.

I sobre Rafinha, que demà tornarà al que va ser el seu estadi la temporada passada, Spalletti ha assegurat que “va ser clau” per classificar-se per a la Champions. “El volíem fitxar però el Barça ens va demanar una quantitat, o això és el que em van dir, i no el vam poder fitxar. És un gran jugar, ara juga al Barça i demà ens intentarà marcar”, ha dit el tècnic, recordant la diana del brasiler en el partit d’anada.

Valero no vol a Messi

A més d’Spalletti, han sortit en roda de premsa Borja Valero i Keita Baldé. El català admet que el de demà serà “un partit especial” després de la seva etapa al futbol formatiu però assegura que “vull guanyar jo”. “El Barça m’ha ensenyat molt a nivell personal. El que he après durant set anys ho portaré sempre amb mi”, ha dit Baldé, que considera que l’Inter té “una de les millors defenses d’Europa i molta força a dalt” per fer “una brillant actuació” contra el Barça, tot i que és conscient de la dificultat.

Per la seva banda, Borja Valero es veu amb opcions de superar demà als d’Ernesto Valverde. “Crec que podem guanyar el Barça però obviament no serà fàcil”, ha dit el madrileny, que espera que no jugui Messi, que ha viatjat encara sense l’alta mèdica. “Que Messi sigui al camp canvia el partit. Si puc escollir, espero que no hi sigui”, ha confessat, tot i que afirma que el Barça té “els millors jugadors del món” i té clar que els blaugrana “són els favorits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)