Barça

“Messi podria estar disponible. Esperarem a l’entrenament”

Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana no ha avançat si l’argentí jugarà demà, encara que no descarta que ho faci, fins i tot com a titular. Sí que assegura però que no es correrà “cap risc”

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa just abans de l’inici de l’entrenament al Giuseppe Meazza i no ha descartat la presència de Leo Messi per enfrontar-se demà a l’Inter. Aquestes són les respostes més destacades dels temes tractats:

QUIN RIVAL ESPERA?

“Espero un rival semblant al del Camp Nou, tot i que segurament un punt més agressiu en la pressió, perquè juga a casa, i amb les seves característiques, molt intens i que vol ser dominador del partit i controlar el joc, i que tants èxits li està donant aquesta temporada. Serà un partit difícil, com no pot ser d’altra manera i més en aquest estadi.”

L’ESTAT DE MESSI

“Esperarem a l’entrenament. He convocat tots els disponibles i Messi està en el punt en què podria estar disponible però esperarem a veure quines sensacions té, sobretot pel que fa a seguretat. Hem d’esperar”.

PODRIA JUGAR FINS I TOT DE TITULAR?

“Hi ha tres possibilitats, o quatre i no puc anticipar cap perquè no sé les sensacions que tindrà en l’entrenament. El que sé és que no correrem cap risc”.

LA IMPORTÀNCIA DE SEGELLAR DEMÀ EL PASSI ALS VUITENS DE FINAL

“Estar en aquesta situació en un grup tan difícil, tant nosaltres com l’Inter, està bé, però no vull pensar molt en el futur. Volem guanyar i segellar la classificació però encara no ho estem i no vull pensar més enllà del partit de demà”.

EL POSSIBLE GUIÓ DEL PARTIT

“Hem de controlar el joc per tenir ocasions de gol perquè entenem el joc a través del domini i la possessió. També l’Inter ho entén així. Ara bé, hem de ser contundents també a les dues àrees”.

LA PROPOSTA DE L’INTER DE MILÀ

“M’agrada la proposta de l’Inter perquè és un equip valent, té un pla i el segueix sempre i va a pel rival sempre durant els 90 minuts, i arrisca. I alhora és un equip agressiu, que defensa bé. Se li veu un esperit guanyador que està donant fruits”.

MOLTS GOLS ENCAIXATS

“Treballem per generar situacions de gol, com sempre ho hem fet, prenent riscos, però també volem rebre pocs gols. Enguany estem pitjor que l’any passat en aquest sentit, però sabent que hem de millorar, tractem de solucionar-los també per davant. I també em quedo amb els cops que arriba el rival, que està encertant molt també”.

LA SITUACIÓ D’ARTURO VIDAL I POSSIBLE TITULARITAT DEMÀ

“Entrena bé, té un gran entusiasme quan entra al camp i veurem demà si juga o no. Contemplem que és un jugador que pot canviar les dinàmiques d’un partit, sigui des de l’inici o entrant des de la banqueta”.

COM CANVIA L’INTER AMB NAINGGOLAN?

“És un jugador important, transmet molta energia al seu equip, arriba des de la segona línia, té bon xut, estira la pressió... Contemplem que pugui jugar, és clar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)