Barça

La regularitat feta jugador, i de nou al lateral dret

Fiable. Sergi Roberto torna a ser l’amo de la banda dreta de la defensa, segur davant dels extrems rivals i molt fi en l’última passada, com ho demostren les quatre assistències que ja ha repartit, tres a Suárez

Ja van tres estius que sembla que Sergi Roberto deixarà de ser lateral dret per tornar al centre del camp, la posició on va jugar durant tota la seva etapa formativa. Després, però, comença la competició i el tècnic, sigui Luis Enrique o Valverde, acaba retornant-lo al lateral dret, en comprovar que el seu rendiment és enormement superior al de les altres opcions disponibles en la plantilla, es diguin Aleix Vidal, Semedo o Douglas.

I enguany, tot i jugar de migcampista durant la gira pels Estats Units i fins i tot en algun partit oficial, com el disputat al Camp Nou contra l’Athletic, la història s’ha tornat a repetir, fins al punt que a hores d’ara sembla gairebé impossible imaginar-se un enfrontament de la màxima exigència amb un altre jugador que no sigui Sergi Roberto en la línia defensiva, com a amo i senyor de la banda dreta. “Sempre he dit que m’és igual jugar en el lateral o en el centre del camp. El que vull és ser protagonista en l’equip, contribuir. Ja porto temps en el lateral i m’està anant bé”, va admetre ahir el reusenc en la roda de premsa prèvia al duel d’aquesta nit contra l’Inter. I té tota la raó, ja que a banda de la seva creixent fiabilitat defensiva –l’aspecte del joc que, com era d’esperar, més li va costar assimilar–, Sergi Roberto està tornant a destacar en la tasca d’assistent.

L’última passada

Després de repartir vuit assistències el curs passat, en aquest ja n’acumula quatre: una a Dembélé, a Valladolid, i tres a Luis Suárez, el jugador amb qui millor s’entén damunt de la gespa. “La meva bona entesa amb Suárez és espontània, no treballem res especial en els entrenaments. També és cert que ell és el davanter, així que és més fàcil que les centrades vagin dirigides a ell. M’alegra que hagi recuperat l’instint”, va manifestar Sergi Roberto, que després d’assistir Suárez en el clàssic, en el 3-1 que va donar oxigen al Barça i en un moment en què Valverde va donar-li més llibertat ofensiva en situar Semedo per darrere d’ell, diumenge va repetir en fer la centrada del 2-3, un gol molt important, ja que va permetre que el Barça completés la remuntada contra el Rayo i mantingués el lideratge i la ratxa de victòries. “Estic content d’estar ajudant l’equip com a assistent, però el més important és el nivell col·lectiu, i el cert és que estem jugant molt bé.” Tot dit.

LES FRASES

La meva bona entesa amb Luis Suárez és espontània. M’alegra que hagi recuperat l’instint i poder donar-li assistències
M’és igual jugar en el lateral o en el centre del camp, el que vull és ser protagonista. Porto temps en el lateral i m’està anant bé
Estic content d’estar ajudant l’equip com a assistent, però el més important és el nivell col·lectiu
Sergi Roberto
jugador del fc barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)