Barça

El Barça, davant un pas necessari

UEFA Youth League. El juvenil blaugrana, que arriba després de perdre a la lliga, va al darrere d’un triomf que l’acosti als vuitens

Un triomf li donaria l’accés gairebé definitiu als setzens de final, però el que busca el Barça és accedir per la via ràpida als vuitens. Per això, el partit que disputarà el juvenil blaugrana avui a Milà (14 h, Movistar Liga de Campeones) és necessari si l’equip de Denis Silva vol que el seu camí en la competició continuï sense entrebancs. L’Inter, que el Barça va guanyar la passada jornada (2-1), serà exigent per intentar sortir de la cua de la classificació.

La diferència entre el Barça i el PSV és de tres punts amb nou per disputar-se, amb la qual cosa els blaugrana no podrien assegurar-se encara el primer lloc en cas de triomf avui. En canvi, els blaugrana sí que podrien afermar matemàticament continuar vius en la competició (el primer classificat va als vuitens i el segon, als setzens) tot i que l’objectiu de l’equip és saltar aquesta eliminatòria intermèdia. “És un partit clau, primer, perquè guanyar a fora és molt difícil, i, segon, perquè sumant deu punts t’ho deixa tot mig fet”, va afirmar el tècnic Denis Silva. “L’equip va just de forces però sempre té confiança”, admet el tècnic, que s’ha emportat només Guillem del Barça B. La resta seran tots juvenils.

Redreçar el camí

Al Barça, li pot servir el partit a Milà per tornar al camí del triomf perquè en la divisió d’honor juvenil ha perdut la primera posició per culpa de les dues últimes derrotes, contra l’Espanyol i contra el Saragossa. De fet, els aragonesos són els primers en una zona alta molt igualada, amb set equips separats per només tres punts.

LA PRÈVIA

Seran més valents del que és normal i el camp estarà molt malament. Serà un partit típic de Youth League, caldrà anar a totes
El partit ens ha de servir per afermar la primera posició. Amb deu punts està mig fet
Denis Silva
entrenador del barça juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)