Barça

“Si juga, una preocupació per a tots”

Luciano Spalletti. El tècnic italià no amaga que amb la presència de Messi al camp augmentarien els maldecaps per al seu equip, però té clar que això “no canviarà l’actitud” de l’Inter, i hi afegeix: “És l’ocasió per veure si podem jugar de tu a tu contra qualsevol”

La presència o no de Leo Messi aquesta nit sobre la gespa del Giuseppe Meazza inquieta com és lògic l’entrenador de l’Inter, Luciano Spalletti, i no ho amaga: “És una preocupació per a tots si juga Messi. Però no podem canviar la nostra actitud. S’ha d’interpretar millor el joc si ell hi és, això sí. Normalment, quan jugues, el primer en què s’ha de pensar és en la posició del teu company, però amb Messi és una altra cosa, perquè és el millor del món.” Elogis que també va tenir per al conjunt blaugrana: “Quan es parla del Barça, es parla del nivell més alt de dificultat que hi pot haver en el futbol. És possiblement l’equip més fort de la competició i estan capacitats per guanyar-la.” Un argument més per motivar els seus homes: “És l’ocasió per veure si podem jugar de tu a tu contra qualsevol”. En aquest sentit, Spalletti, que va explicar que no van poder fitxar Rafinha per una qüestió de diners, va indicar algunes claus per aspirar a obtenir el triomf: “Cal moure la pilota a temps, si no, et tanquen en la teva àrea i d’allà per sortir és complicat. Cal tenir resistència física per pressionar i després tenir la qualitat per desenvolupar el joc i aprofitar les 3 o 4 ocasions que tindrem. A ells no els agrada quan la pilota la juga el rival i surten a buscar-lo. Hi haurà pocs espais, poc temps per raonar i allà cal mostrar personalitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)