Barça

Messi es queda a la grada

Precaució. Valverde havia avisat que no pensava arriscar gens ni mica amb la reaparició del davanter argentí i davant la possibilitat d’una possible recaiguda va decidir descartar-lo per al duel

Leo Messi no va poder estrenar el tercer equipament del Barça d’aquesta temporada. Finalment va ser el jugador descartat després de no rebre l’alta mèdica, quan tot feia presagiar que la rebria abans de disputar-se el partit contra l’Inter. Però Valverde no va voler arriscar gens ni mica amb la reaparició de l’argentí malgrat que havia viatjat amb tota l’expedició i que ja feia dies que entrenava sense problemes, encara que ahir se’l va veure tocant-se el braç més d’un cop. Però la bona situació de l’equip en la champions i la possibilitat d’una possible recaiguda en cas d’un contacte era un risc massa elevat. “No té l’alta mèdica, som al límit de les tres setmanes de baixa prevista i no prendrem cap risc”, va assenyalar el segon entrenador del Barça, Jon Aspiazu. Messi va veure el partit al costat de Pepe Costa i Munir. Caldrà veure si finalment pot tornar a la llista contra el Betis.

En aquesta ocasió, el seu substitut en l’equip titular no va ser Rafinha, sinó que va tornar a sortir de bon començament Dembélé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)