El Barça mereix més que un empat a Milà (1-1)

El Barça i l’Inter han empatat aquesta nit al Giuseppe Meazza (1-1) amb gols de Malcom i Mauro Icardi en els minuts finals. Un resultat que classifica als blaugrana per a l’eliminatòria de vuitens de la Champions a falta de dues jornades per completar la lligueta, però que encara no assegura la primera posició del seu grup.

El Barça, finalment sense Leo Messi sobre la gespa, ha fet mèrits per arribar a-l descans amb avantatge. Fins a vuit ocasions clares va comptabilitzar l’equip blaugrana durant els primers 45 minuts, la primera mitjançant un xut des de la mitja distància de Dembélé, la principal novetat en l’onze inicial presentat per Ernesto Valverde. El bon joc de posició ha impulsat la successió d’arribades a la porteria d’Handanovic, molt encertat a l’hora de frustrar als blaugrana, en especial a Luis Suárez, molt actiu a l’hora de crear perill.

El domini blaugrana s’ha mantingut a la segona part, però sense trobar l’eficàcia de cara al gol. Això ha empés l’Inter, amb Politano com a jugador més perillós en atac, mantenir-se dins el partit i provar de sorprendre al contraatac. L’esforç blaugrana, però, ha trobat premi amb el gol de Malcom (83’) mitjançant un xut sec i ras, pocs minuts després de saltar al terreny de joc en substitució de Dembélé. L’última paraula, però, la va tenir Icardi, autor de l’1-1 final a falta de tres minuts del final regirant-se dins l’àrea abans de xutar i superar Ter Stegen.