Barça

Luis Enrique torna a comptar amb Jordi Alba

Selecció espanyola. L’exentrenador del Barça, després de prescindir del blaugrana en les seves dues primeres convocatòries, rectifica i crida de nou el lateral esquerre

Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol, ha baixat del burro i ha tornat a convocar Jordi Alba per als partits que el combinat espanyol jugarà contra Croàcia i Bòsnia. L’asturià, des que es va convertir en seleccionador estatal després del mundial de Rússia, havia prescindit del jugador del Barça, però l’excel·lent moment que passa el lateral esquerre ha provocat que li hagi hagut de tornar la confiança. El retorn d’Alba és una de les grans novetats de la llista de Luis Enrique. Les altres són les aparicions del central de l’Espanyol Mario Hermoso i dels migcampistes Brais Méndez (Celta) i Pablo Fornals (Vila-real). A més d’Alba, el seleccionador espanyol ha convocat dos blaugrana més: Sergi Roberto i Sergio Busquets.

La relació entre Luis Enrique i Jordi Alba va quedar tocada en l’última temporada de l’asturià a la banqueta del Barça, quan Alba no va encaixar el fet de ser suplent en alguns partits. Luis Enrique va prendre nota d’algunes declaracions del jugador en aquell moment i d’altres que va fer l’any següent lloant la feina d’Ernesto Valverde i criticant la que havia fet abans Luis Enrique. La mala relació entre tots dos va provocar que l’asturià apartés Alba de la selecció espanyola, fins ahir. “No he canviat res amb Alba, ni una trucada ni res. Ningú coneix millor Alba que aquest cos tècnic. És una decisió professional i no personal. Jo no prenc decisions per clamor popular. He cregut que ara era el moment. Per l’estat de forma, per la competència. Hi ha molts factors que hi poden influir”, va dir Luis Enrique per raonar el retorn del defensa blaugrana, que, segons va confirmar el seleccionador espanyol, serà un dels capitans “perquè és el tercer amb més internacionalitats”.

Luis Enrique va dir també que no parlarà a banda amb Jordi Alba “perquè no he de normalitzar ni aclarir res amb ell”.

CONVOCATÒRIA

També són a la llista Busquets i Sergi Roberto i Mario Hermoso, de l’Espanyol
Porters Davi DE GEA PAU LÓPEZ KEPA Arrizabalaga Defenses JONY Otto César AZPILICUETA Diego LLORENTE SERGIO RAMOS Mario HERMOSO ÍÑIGO MARTÍNEZ Jordi ALBA José Luis GAYÁ Migcampistes SERGI ROBERTO BRAIS MÉNDEZ Dani CEBALLOS RODRI Sergio BUSQUETS Pablo FORNALS SAÚL Ñíguez Davanters SUSO RODRIGO Moreno Iago ASPAS Álvaro MORATA ISCO Alarcón Marco ASENSIO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)