Barça

“Jugar al Barça de Guardiola era millor que el sexe”

Internacional. Dani Alves elogia l’etapa blaugrana i el tècnic de Santpedor li replica: “prefereixo el sexe”

Dani Alves va gaudir molt com a jugador del Barça a les ordres de Pep Guardiola. “Em va fer molt millor futbolista. És un entrenador que et fa guanyar partits. És un geni en moments clau. Sap com dir-li a un jugador exactament què hauria de fer. Ens va fer guanyar partits, simplement seguíem les seves ordres”, afirma en una entrevista avui a Sky Sports, en què li recorden que en un documental afirma que “jugar al Barça de Guardiola era millor que el sexe”, però després va rebutjar retrobar-s’hi al City quan semblava fet. “Va ser una qüestió familiar, quan tot estava lligat. Ho vam parlar.”

A Guardiola se li ha preguntat aquest migdia per la frase d’Alves i el sexe. “Prefereixo el sexe. Per molt”, ha sentenciar sorneguer. Quan li han preguntat què sent quan tants jugadors afirmen que els ha fet millors, l’entrenador de Santpedor s’ha recordat d’Ibrahimovic. “N’hi ha molt que ho diuen, però també molts que diuen el contrari. Alves ho diu, igual que jo vaig gaudir molt entrenant-lo a ell. Però des de Suècia i algun altre lloc no m’estimen tant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)