Barça

Absència ben significativa

Ousmane Dembélé. El francès, baixa en l’entrenament de dijous per una gastroenteritis segons el club, que no el va localitzar durant una hora i mitja, queda fora de la llista per primer cop aquest curs

Després de no assistir a l’entrenament de dijous, segons va informar el club degut a una gastroenteritis –aquesta és l’explicació que va donar el jugador després d’estar il·localitzable durant una hora i mitja–, i d’entrenar-se al gimnàs i al marge del grup divendres, Ousmane Dembélé sí que es va exercitar ahir amb certa normalitat. Insuficient, però, per entrar en la convocatòria per al partit d’avui contra el Betis. El francès, de fet, és l’únic jugador descartat per decisió tècnica. Tots els altres disponibles van entrar en la llista, formada per 19 jugadors, així que Valverde encara n’haurà de descartar un més abans del partit. Una decisió que no fa altra cosa que assenyalar de nou Dembélé i certes actituds seves que no agraden gens al club, incloent els companys.

Tot plegat arriba en un moment en què, degut a la baixa de Coutinho i al fet que no sigui del tot segur que Messi sigui avui titular, Dembélé i Malcom tenien possibilitats d’actuar fins i tot junts. Després d’estar gairebé inèdit des de l’inici de curs, ara és el brasiler, almenys per a aquest partit, el que passa al davant del francès, que preocupa pel seu comportament, també lluny del terreny de joc. El cas és que aquest serà el primer partit de lliga que es perd Dembélé, ja que fins ara els havia disputat tots, set des de l’inici i quatre entrant des de la banqueta. De fet, és el primer cop des de començament de temporada que queda fora de la convocatòria. En els dos únics partits que no ha jugat, a Wembley i al Camp Nou contra l’Inter, sí que estava convocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)