Barça

Setién buscarà tenir la pilota

El tècnic rival. L’entrenador del Betis diu que sortiran a treure la pilota al Barça, però que no sap si ho aconseguiran perquè els blaugrana fa 25 anys que ho fan i ells només un any i mig. També lloa dos exblaugrana: Bartra i Tello

L’entrenador del Betis, Quique Setién, no ha amagat mai ser un enamorat de l’estil de joc del Barça, de la manera d’entendre el futbol que tenia Johan Cruyff. Els seus equips miren sempre de tenir la pilota i explicava que sortiran al Camp Nou a treure la pilota al Barça, sense cap complex. “Intentarem fer el nostre futbol i treure la pilota al Barça. Ho intentarem, però no sé si ho aconseguirem. El Barcelona fa 25 anys que ho fa i nosaltres només un any i mig”, explicava el tècnic, que avançava que farà algun canvi en el seu onze després d’haver jugat dijous contra el Milan perquè “en algunes posicions cal frescor”.

Setién va valorar el moment de joc de dos futbolistes, Bartra i Tello, que avui tornen al Camp Nou, la que va ser casa seva. “Bartra ens ha donat molt des que va arribar. El partit serà important per a ell i espero que li surti un bon partit, sabem l’esforç que fa cada dia. La polèmica està oblidada, faig coses per tenir motivats els jugadors”, va dir en referència a unes paraules seves sobre el paper del català al Betis que no van agradar gaire a Sevilla. El tècnic també va lloar Tello: “Se sent més còmode jugant a l’esquerra, però per la dreta també té bona rematada. Ens serveix per als dos costats. No és un defensa, és un jugador ofensiu. Valorem la millora que està fent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)