Barça

Una aturada amb el cap ja pensant en el duel al Wanda

Internacionals. Deu jugadors del FC Barcelona han marxat amb les seves seleccions i alguns s’enfrontaran entre ells, mentre que els que es quedin aquí prepararan el partit contra l’Atlético

Aquesta nova aturada per compromisos internacionals arriba després de la derrota contra el Betis al Camp Nou i abans de la important i difícil cita contra l’Atlético de Madrid al Wanda Metropolitano. Els de Valverde mantenen el lideratge de la lliga però en funció del que passi a Madrid el dia 24 el podrien perdre. Per això aquesta aturada no arriba precisament en el millor moment. Mentre que deu jugadors de la plantilla estaran repartits per mig món, una altra part del grup, entre els quals hi ha Messi, Umtiti i Ter Stegen, es quedaran a Barcelona per començar a preparar en les millors condicions el duel contra els de Simeone.

Com en l’anterior convocatòria, en aquesta aturada diversos jugadors del Barça s’enfrontaran entre ells. Sergi Roberto, Jordi Alba i Busquets coincidiran amb Rakitic dijous en el partit de la Nations League. Espanya torna a jugar diumenge contra Bòsnia-Hercegovina, en aquest cas un amistós, i Croàcia, també diumenge, juga contra Anglaterra un altre partit de la Nations League. Arthur i Rafinha, que va entrar en la llista de convocats del Brasil per reemplaçar el lesionat Casemiro, s’enfrontaran a l’Uruguai de Luis Suárez, que torna amb la selecció, en un amistós divendres i un altre contra el Camerun dimarts.

Al marge del duel contra els brasilers, l’Uruguai també jugarà contra França, on serà Dembélé. Precisament, ahir el seleccionador, Didier Deschamps, va tornar a donar un toc d’atenció al davanter blaugrana pels seus constants retards i per altres actes d’immaduresa i, com Valverde, el va instar a canviar alguna actitud. La campiona del món també juga contra Holanda en la Nations League divendres en un duel on es podrien enfrontar Dembélé i Cillessen. L’holandès, per contra, no es trobarà Ter Stegen en l’Alemanya-Holanda de dilluns també en la Nations League. Arturo Vidal, amb Xile, disputa dos partits amistosos, el primer contra Costa Rica i el segon, contra Hondures.

RAFINHA

Va entrar en la llista del Brasil per reemplaçar el madridista Casemiro

DEMBÉLÉ

Deschamps li va tornar a donar un toc d’atenció pels seus constants retards

La fotografia més esperada

Era la imatge més esperada. El retrobament entre Luis Enrique i Jordi Alba després que el primer l’hagués deixat fora de les primeres convocatòries com a seleccionador. Ahir es van abraçar i sembla que el desglaç en la seva relació comença a activar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)