Barça

Inauguració de Mission Hills

Junta directiva. En la reunió d’ahir, el consell directiu va ser informat que la inauguració del complex a l’illa xinesa de Hainan serà diumenge i hi assistiran el directiu Dídac Lee, el director executiu –Òscar Grau–, i Éric Abidal i Juliano Belletti

La junta directiva va fer ahir una altra reunió ordinària a les instal·lacions del club. Un dels temes que es van tractar va ser la inauguració del complex de Mission Hills, diumenge que ve, a l’illa xinesa de Hainan, on es desplaçarà una delegació del club encapçalada pel directiu Dídac Lee i pel director executiu (CEO), Òscar Grau; el secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, i Juliano Belletti, com a ambaixador del FC Barcelona.

El projecte de Mission Hills inclou un espai d’experiències del FC Barcelona, una gran botiga Megastore, una zona de restauració, i una Barça Academy Pro que funciona des de l’estiu del 2017.

També es va parlar d’un altre projecte internacional. El directiu Oriol Tomàs avui viatja a Dubai per assistir a la presentació de la nova targeta de crèdit de Rakbank, el banc oficial del club als Emirats Àrabs Units després de l’acord signat recentment. També faran una visita a la Barça Academy de Dubai.

Els directius també van voler mostrar el seu agraïment als socis del Barça per la seva implicació en la vuitena edició de la Diada del Soci Solidari, que amb el lema Posa un somriure al teu seient, coincidirà amb el partit de tornada dels setzens de final de la copa contra la Cultural Leonesa, el dia 5 de desembre a les 21.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)