Barça

Nou judici a Leo Messi, que no s’hi presenta

Barça. Un constructor gironí va denunciar el jugador i la família per un presumpte contracte fantasma del 2004, que hauria servit per ajudar a regularitzar la situació dels pares

Leo Messi haurà d’afrontar un nou judici. L’estrella del Barça i els seus pares han estat denunciats per un empresari gironí per un “contracte fantasma” dels 2004, que neguen haver signat i que hauria servit per regular la situació dels progenitors després que Joan Laporta rescindís el contracte amb el pare. Segons ha avançat La Sexta, el constructor els hauria ofert un contracte de sis mesos, amb alta a la seguretat social com a relacions públiques i captador d’inversors. I haurien signat un segon vincle que comportava pagar entre l’u i el tres per cent de la fitxa del jugador si feia el salt al primer equip.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalnya ha informat que el judici ha arrencat aquest matí i Messi, que estava citat a les deu, no s’hi ha presentat. S’ha hagut de suspendre i s’ha reiniciat a quarts d’una. A les quatre de la tarda està previst que declarin els pares, a través d’una vídeoconferència. El jugador argentí haurà de justificar l’absència o s’arrisca a una multa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)