Barça

Creen un laboratori d’idees per debatre sobre el Barça

Iniciativa. Un grup de trenta socis del club blaugrana i de perfils professionals ben diversos presentarà un ‘think tank’ el dia 29 de novembre amb el repte de recuperar valors en risc

El 29 de novembre, un grup de trenta socis del FC Barcelona presentarà en societat un laboratori d’idees per debatre al voltant del club blaugrana. Serà a les set de la tarda a la sala Artchimboldi, al carrer Còrsega, 286, de la capital catalana. El grup que impulsa la creació d’aquest think tank està format per professionals destacats en el seu àmbit de treball. No és un grup que pertanyi a un únic sector, sinó que està format per empresaris, dirigents d’empreses, professionals liberals i també alguns càrrecs públics que treballen per a alguna administració. La majoria dels quals estan vinculats als sectors tecnològic i digital.

Es presentaran en públic amb la intenció de posar damunt la taula tot un seguit d’idees i propostes per tal d’intentar millorar el club en alguns dels aspectes que consideren que s’estan posant en risc. El seu objectiu és buscar la recuperació d’uns valors històrics del Barça que veuen que es poden perdre, i per aquest motiu estan preocupats. Són valors com ara el model i l’estil de joc que han caracteritzat el Barça en els últims anys, l’aposta clara per la formació a la Masia i una defensa ferma i sense complexos de la catalanitat del club.

Aquest grup, el nom del qual es coneixerà el 29 de novembre, no pretén fer oposició pura i dura a l’actual junta directiva ni tampoc té previst, a hores d’ara, convertir-se en una precandidatura que es presenti a les pròximes eleccions a la presidència del Barça. Ara bé, això és un tema que tampoc descarten en aquests moments. També tenen molt clar que no són el dofí de ningú i que darrere seu no hi ha cap tòtem de la societat civil catalana que s’hagi d’erigir en el principal líder d’aquest laboratori d’idees. Serà quan es presentin que es coneixeran amb més detall els seus plantejaments i el model de club i de gestió que defensen, encara que se’ls podria considerar alineats amb els postulats i la filosofia que sempre va defensar Johan Cruyff.

Només el temps dirà si s’acaben convertint en una precandidatura, però la seva aparició demostra que el club blaugrana té una massa social viva, amb inquietuds, amb ganes d’unir-se per debatre sobre com millorar el club i, si es dona el cas, implicar-s’hi fins al final. Cal recordar que, si no s’avancen, les eleccions estan previstes per a l’any 2021. Però, malgrat que encara falta molt temps, al voltant del FC Barcelona ja hi ha diversos socis que s’estan movent.

HETEROGENI

El grup és divers: hi ha empresaris, professionals liberals i també càrrecs públics

OBJECTIU

Volen recuperar valors que veuen en risc, com l’estil de joc, la Masia i la catalanitat

FUTUR

No es presenten com una futura precandidatura, però no queda descartat del tot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)