Barça

Una samarreta especial

Iniciativa de Nike. La multinacional llança una samarreta per commemorar els vint anys de relació comercial amb el Barça. Tindrà una edició limitada i no es lluirà en cap partit oficial

Amb motiu del vintè aniversari de la relació entre Nike i el Barça, la multinacional de roba i complements esportius ha llançat una samarreta commemorativa anomenada Barça x Nike 20th Anniversary. Es tracta d’una edició limitada que destaca per la combinació de tots els dissenys que Nike ha fet per a la primera samarreta del futbol blaugrana en aquestes dues dècades. La samarreta, que no es lluirà en cap partit oficial, es posarà a la venda a partir del 21 de novembre. “Volíem fer una cosa diferent per celebrar el vintè aniversari. El principal desafiament va ser garantir que totes les samarretes anteriors hi estiguessin representades, però també que cada una es col·loqués de manera curosa”, va dir Pete Hoppins, director de disseny de Nike Football Apparel.

La relació entre Nike i el Barça va arrencar el 1998, quan la multinacional va substituir Kappa com a encarregada de l’equipament del Barça. Una relació que s’estén fins al 2026 després de prorrogar l’acord fa dos anys, pel qual el club té garantits uns 105 milions d’euros per temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)