Barça

Unes molèsties musculars avancen el retorn de Rakitic

Partits de seleccions. El migcampista croat deixa la concentració del combinat croat i torna a Barcelona, on se li faran proves a la zona posterior de la cuixa dreta

Ivan Rakitic no serà demà a l’Anglaterra-Croàcia –corresponent a la UEFA Nations League– que es disputarà a Wembley. El blaugrana ha deixat la concentració del combinat balcànic per tornar a Barcelona. El motiu: unes molèsties a la zona posterior de la cuixa dreta que va notar dijous durant el Croàcia-Espanya disputat a Zagreb (3-2). De fet, va haver de deixar el terreny de joc en el minut 67 en notar aquestes molèsties. No sembla que la lesió hagi de ser important, però com a mesura de precaució ha optat per posar el rumb cap a la capital catalana, on els serveis mèdics del Barça avui li faran més proves per determinar-ne l’abast.

Amb independència d’aquest contratemps físic, Rakitic ja era baixa segura per a la primera cita del Barça després de l’aturada de seleccions, fixada per al 24 de novembre (dissabte) contra l’Atlético al Wanda Metropolitano. I és que el migcampista croat arrossega una sanció perquè va rebre dues targetes grogues i va ser expulsat durant el partit de diumenge passat contra el Betis. Després de l’Atlético, el següent partit que hi ha al calendari blaugrana és el de Champions contra el PSV Eindhoven (28 de novembre) i els resultats de les proves determinaran si Rakitic pot ser-hi present.

Des que va aterrar al Barça l’any 2014, Ivan Rakitic sempre ha estat un dels futbolistes blaugrana que més minuts han acumulat cada temporada. En aquesta ja ha participat en 17 dels 18 partits oficials que ha disputat el Barça. Només va descansar en l’estrena de l’equip en la copa, coincidint amb l’anada de l’eliminatòria de setzens contra la Cultural Leonesa. Als 17 partits d’enguany amb la samarreta blaugrana –13 de sencers–, se n’hi han de sumar tres més amb la selecció croata, tots com a titular. De fet, no només és una peça cabdal en l’engranatge blaugrana, sinó també en el la seva selecció, subcampiona del món l’estiu passat a Rússia. Tot i aquest desgast, el físic sempre l’ha acompanyat. La passada campanya l’únic contratemps destacat que va tenir va ser una fractura al dit polze de la mà esquerra que es va fer a l’abril durant el decebedor Roma-Barça, corresponent a la tornada dels quarts de la Champions (3-0). Vuit dies després de ser operat, però, ja va rebre l’alta, i es va perdre nomes dos partits.

CROÀCIA-ESPANYA

Rakitic va deixar el terreny de joc en el minut 67 en notar les molèsties

CALENDARI

La seva absència en el pròxim partit contra l’Atlético ja era segura per sanció

RENDIMENT CONTINU

Aquest curs ja ha participat en 17 dels 18 partits oficials del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)