Barça

El virus FIFA afecta Rakitic

Seleccions. El migcampista croat té una elongació al semimembranós de la cama dreta i pot estar de baixa de dues a tres setmanes. El jugador ja era baixa confirmada contra l’Atlético el 24

Després del partit contra Espanya, Ivan Rakitic va haver de tornar a Barcelona per culpa d’unes molèsties i les proves que va fer-se ahir a la ciutat esportiva sota la supervisió del doctor Ricard Pruna van confirmar que té una elongació al semimembranós de la cama dreta. El comunicat del club no especifica el temps de baixa però aquest podria estar al voltant de les dues o tres setmanes. La notícia positiva és que el migcampista croat ja era una baixa confirmada per al duel contra l’Atlético de Madrid del dia 24 després d’haver vist dues targetes grogues en l’últim partit contra el Betis al Camp Nou. Molt possiblement es perdrà els partits contra el PSV Eindhoven de Champions del dia 28 i el del Vila-real, previst per al 2 de desembre. Podria tornar en el derbi contra l’Espanyol.

Rakitic és una peça fonamental per a Valverde i un dels jugadors que més minuts acumula a les cames aquesta temporada. Ha disputat disset partits aquesta temporada dividits en dotze de lliga, quatre a la Champions i la final de la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)