Barça

La Xina ja té Barça Experience

Tret de sortida. El Barça inaugura a la turística illa de Hainan un complex centrat en el club que inclou un espai d’experiències de 4.000 m², una gran superfície especialitzada de 900 m² i una Barça Academy Pro formada per sis camps

El FC Barcelona va inaugurar ahir el Barça Experience de Haikou (Xina), un complex que inclou un espai d’experiències de 4.000 m², una gran superfície especialitzada de 900 m², una futura zona de restauració i una Barça Academy Pro formada per sis camps i que ja funciona des de l’estiu del 2017. L’acte va reunir una representació blaugrana formada pel directiu Dídac Lee, responsable de l’àrea digital del club; Òscar Grau, director executiu-CEO; Éric Abidal, secretari tècnic, i Juliano Belletti, ambaixador del club. A més, també hi van assistir Tenniel Chu, vicepresident de Mission Hills Group, diferents autoritats locals i directius de la Federació Xinesa de Futbol. El projecte del Barça Experience de Haikou està situat en un enclavament estratègic, l’illa de Hainan, una zona de gran sostenibilitat ambiental, no industrialitzada, i que s’ha convertit en una important destinació turística per als xinesos. De fet, ja se la coneix com la “Hawaii d’Àsia”. L’illa està situada al sud del país, per la qual cosa es beneficia d’un clima tropical i disposa de quilòmetres de platges.

Durant la inauguració, Dídac Lee va anunciar que el club blaugrana està treballant perquè el primer equip visiti les instal·lacions durant la gira de l’estiu, que en aquesta ocasió serà pel Japó i la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)