Barça

Arthur, més que dubtós

Infermeria. El brasiler, que va ser baixa a Eindhoven per una sobrecarrega muscular, no es va entrenar ahir amb el grup i sembla difícil que pugui jugar demà contra el Vila-real

Després de la victòria contra el PSV a Eindhoven i d’aconseguir la primera plaça de grup en la primera fase de la lliga de campions, el Barça va tornar a entrenar-se ahir per començar a preparar el partit de lliga contra el Vila-real.

Esperava Ernesto Valverde poder disposar ja d’Arthur Melo, però el brasiler no es va exercitar amb el grup i va continuar recuperant-se de la sobrecarrega muscular amb la que va acabar el partit contra l’Atlético de Madrid i que el va fer ser baixa a Holanda. Sense haver-se entrenat encara amb el grup, sembla difícil que pugui estar disponible per al partit de demà. Valverde, per aquest partit, té les baixes segures de Cillessen, Sergi Roberto, Umtiti, Vermaelen, Samper, Rafinha i Luis Suárez i la més que probable d’Arthur. Si el brasiler no es recupera, només podrà disposar de quinze jugadors del primer equip i hauria de completar la convocatòria amb tres futbolistes del filial. Ahir es van entrenar el porter Iñaki Peña, el central Chumi i el lateral esquerre, Miranda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)