Barça

David Villa, nou jugador del Vissel Kobe

Futbol. L’asturià ha estat presentat amb el club japonès, on arriba després de quatre temporades al New York City i on coincidirà amb Andrés Iniesta

  • David Villa coincidirà amb Iniesta al Japó VISSEL KOBE.
  • VÍDEO: El gol d'Iniesta en l'últim partit de la temporada

David Villa ha estat presentat com a nou jugador del Vissel Kobe, l’equip on juga l’excapità blaugrana Andres Iniesta des de l’agost. L’asturià ha assegurat en la seva presentació que la presència del manxec l’ha animat a signar pel club japonès, però també l’interès de l’entitat per fitxar-lo. “L’Andrés és el meu gran amic des de fa anys i ens ha animat a venir. Està encantat de ser aquí i m’ha explicat tot de coses bones. Poder unir-se a ell un altre cop és important per a mi”, ha afirmat l’exblaugrana. L’asturià, a més, ha rebut un pastís d’aniversari al final de la seva presentació i els periodistes li han cantat l’«Aniversari feliç», ja que dilluns farà 37 anys.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, el Vissel Kobe ha tancat la temporada en la desena posició després d’imposar-se al Vegalta Sendai per 3-2 am un gol d’Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)