Barça

“És la cama d’Umtiti i al final és ell qui ha de tenir l’última paraula”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Vila-real (demà, 18.30 h)

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa uns instants a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper en la prèvia del Barça-Vila-real de demà al Camp Nou (18.30 h), corresponent a la catorzena jornada de lliga. El genoll d’Umtiti i la possibilitat de fitxar un central al mercat d’hivern han centrat bona part de la roda de premsa. Aquestes han estat algunes de les seves respostes:

Sobre Umtiti

“És un jugador important per a nosaltres. Aquí hi ha moltes parts implicades, el club, els metges, el jugador... i tots ens hem de posar d’acord i no és fàcil. Cadascú ho veu d’una manera. Al final Umtiti ha decidit no operar-se. La cama és seva i és ell qui ha de tenir l’última paraula. Si se sent més còmode amb aquesta decisió, endavant. Esperem que estigui amb nosaltres quan abans millor”.

Fitxar un central al mercat d’hivern

“Lògicament és una possibilitat. De moment haurem de passar amb els jugadors que tenim i amb els del filial. A Umtiti se li farà un seguiment de la recuperació i tocarà valorarà més endavant. Però és evident que el mercat d’hivern està pròxim i caldrà prendre una decisió, sigui en un sentit o en un altre”.

L’estat de Vermaelen

“En Thomas ja està en la fase final de la seva recuperació. Ahir va fer part de l’entrenament amb el grup i avui veurem com va”.

Incògnita Arthur

“Ara mateix no puc dir si entrarà o no en la llista per aquest partit. Veurem després de l’entrenament d’avui. Esperem que pugui entrenar amb normalitat i llavors decidirem”.

Preocupació per tantes lesions?

“És la part més lletja del futbol. I és una cosa incontrolable. Se’ns han ajuntat moltes lesions en un espai reduït de temps. Però bé, hem de saber afrontar també aquest tipus de situacions”.

El partit de demà

“Si agafem com a referència l’any anterior, segur que el Vila-real intentarà tapar-nos els passadissos interiors i ens intentaran posar problemes amb la circulació de la pilota. és un equip que funciona bé a la contra, amb jugadors ràpids com Gerard, Samu i Ekambi. A més, venen de guanyar contra el Betis. Serà un partit complicat”.

Objectiu: assalt al lideratge

“L’única cosa que em preocupa és guanyar demà i sortir viu d’aquesta roda de premsa. Està clar. Volem els tres punts. Excepte en dues jornades, hem estat sempre líders i volem tornar a ser primers”.

Valverde: 400 partits a les banquetes

“És una dada que desconeixia. És una xifra important. Com ho eren els 399 partits. Són xifres altes. Segurament significa que estic més a prop del final que de l’inici”.

La final de la copa Libertadores al Bernabéu. Opinió?

“És com si la final de la Champions es jugués a Río de Janeiro o Buenos Aires. Se’m fa estrany”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)