Barça

Hi haurà un Espai Memorial a la tribuna del Camp Nou

Barça. S’obrirà entre demà i demà passat per als socis i aficionats que vulguin mostrar el seu record a la figura de Núñez

El FC Barcelona ha anunciat que habilitarà una zona a la tribuna de l’estadi per tal que els socis i aficionats blaugrana mostrin el seu record i el seu afecte a la figura de l’expresident Josep Lluís Núñez, mort avui als 87 anys. Aquest Espai Memorial estarà obert demà, 4 de desembre, entre les 10 i les 21 hores, i demà passat, 5 de desembre, entre les 10 i les 14 hores.

A més, el Barça ha decretat quatre dies de dol, durant els quals les banderes a les seves instal·lacions onejaran a mig pal. Per altra banda, es guardarà un minut de silenci en totes les activitats del club, en els entrenaments dels equips blaugrana i en els partits que es disputin aquesta setmana, en què els jugadors blaugrana portaran un braçal negre en senyal de dol.

Demà, al voltant de les 16.45 hores, abans de l’entrenament, el primer equip del Barça assistirà a l’Espai Memorial en homenatge a Josep Lluís Núñez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)