Barça

El protagonista

Denis Suárez

Reconciliat amb el futbol

Marxar en aquest proper mercat d’hivern o esperar a l’estiu? L’escenari és clar i la decisió, meditada i assimilada. Cada cop més. El dilema és el quan. El tempo. Però el desenllaç sembla escrit. Denis Suárez anhela minuts i protagonisme, i continuar al Camp Nou és com viure comprimit per una camisa de força. Talent ofegat. Denis necessita volar i tornar a disfrutar amb la pilota. Si arriba una bona oferta ara al mes de gener, el club estudiaria deixar-lo marxar. Ja ho veurem.

Nits com la d’ahir, però, el reconcilien amb el futbol. Segon partit de la temporada com a titular i dos gols. El partit contra la Cultural Leonesa va servir per apujar l’autoestima als golejadors. Gol de Munir, gol de Malcom –la lesió va acabar fent baixar el suflé en el seu cas– i doblet de Denis. Si hi ha un home al vestidor del primer equip que necessitava una actuació lluïda com la d’ahir aquest era Denis Suárez. El futbolista gallec ja havia estat titular en el partit d’anada jugat a Lleó, però aquell dia no va tenir l’encert que sí va tenir ahir. Dos gols. El primer al minut 26 de partit, assistit per Rakitic, i el segon al minut 20 de la segona meitat, assistit per Riqui Puig. Dos grans gols. En el primer va demostrar determinació. Denis va rebre la pilota en zona de tres quarts del camp, va nodrir la jugada de verticalitat i va definir al pal llarg amb una gran rosca. Golàs amb gran definició. En el segon gol, la màgia la va posar Riqui Puig. L’assistència picadeta del futbolista del planter va ser caviar i Denis va fer la resta. Bona desmarcada i, de nou, bona definició creuant la pilota davant de Jorge Palatsí.

Denis, atenció, no marcava amb la samarreta blaugrana des de feia més d’un any. Va ser precisament també en la tornada d’uns setzens de final de la copa del rei, en aquell cas contra el Múrcia (5-0), el 29 de novembre del 2017.

Els dos gols d’ahir van suposar una alliberació per al futbolista. Es va apreciar clar sobretot en la celebració del primer gol. Al final de la seqüència va dedicar el gol a la seva parella, la model Nadia Avilés, fent una N amb els dits de la mà, però en l’inici va alçar el puny cap a la grada. Primer la ràbia, després l’amor. Explosió de sentiments d’un futbolista que a la lliga encara ni ha debutat aquesta temporada. De fet, únicament ha anat convocat contra el Girona, el València, el Betis i l’altre dia contra el Vila-real. Defenestrat a la lliga, la copa va reconciliar-lo ahir amb el Camp Nou.

60
intervencions
5
pilotes recuperades
9
pilotes perdudes
3
rematades
2
gols Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)