Barça

Lenglet: “El que més m’interessa de Dembélé és el que fa a la gespa”

Champions League. El central francès no ha volgut parlat de la indisciplina del seu compatriota i assegura que podria jugar com a central dret quan Valverde ho cregui convenient

La roda de premsa de Clément Lenglet l’ha protagonitzat el seu compatriota i amic Ousmane Dembélé i la seva nova indisciplina. El central francès, però, no ha volgut valorar el comportament del davanter fora del terreny de joc i s’ha dedicat a destacar la seva tasca sobre la gespa. A més, Lenglet assegura que es veu amb forces per jugar com a central dret si l’equip ho necessita.

“No he parlat amb els meus companys sobre què ha passat Dembélé i no he vist a Ousmane, perquè estava a casa. El que m’interessa d’ell és el que fa sobre la gespa”

“No puc dir què passarà amb ell i si el castigaran o no.Se li ha de preguntar als que poden fer laguna cosa al respecte”

“Sobre la gespa, està fent les coses molt bé. Quan juga ho fa molt bé, fa bona feina per l’equip. Això és el que m’interessa de moment”

No sé si el rendiment dins el camp hauria de tapar el què fa fora del terreny però som futbolistes i el més important és com juguem a futbol. Després la gent, els periodistes, avaluen moltes coses, però per a mi el més important és com ajudes a l’equip”

“Estic content dels minuts que estic tenint perquè és difícil jugar en un club com el Barça. Crec que puc fer-ho millor però estic content de com ho estic fent. Tot i així, em queda molt per aprendre de tots”

“Si s’ha de fitxar o no... Aquest pregunta no és per a mi, jo no escullo qui fitxa el club. Crec que hi ha persones que treballen per això i cal confiar en la seva feina, perquè si fitxen segur que ho fan bé”

“He jugat a la dreta algun cop i crec que puc fer-ho, però això depèn de l’entrenador. Crec que es podria jugar amb dos central esquerrans”

“Estem contents de no haver encaixat gols, és molt important per guanyar títols. Hem treballat tots junts en els últims partits i, tot i que hem patit en algun moment, ens hem consolidat”

“Prefereixo jugar amb Messi que contra ell. Quan juga, a la mínima marca un gol o dona una assistència. Gaudeixo molt d’ell i tan de bo gaudeixi durant més temps d’ell”

“El partit és important perquè és Champions. Hi ha pocs partits de Champions a l’any i s’han de gaudir, perquè són els millors del món”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)