Barça

Cillessen brilla en la competició de les estrelles

Decisiu. Gran actuació del porter holandès, amb espectaculars aturades als davanters del Tottenham que permeten a l’equip d’Ernesto Valverde mantenir-se invicte en la fase de grups

Jugar-se el lloc amb Marc-André ter Stegen no és fàcil, i conviure sabent que els minuts en les competicions més importants seran molt cars, tampoc. Però la porteria del Barça està molt ben coberta i ahir ho va demostrar Jasper Cillessen. El porter holandès, habitual en la copa del Rei però que només disputa la Champions quan el Barça ja no s’hi juga res –la temporada passada ja va jugar l’últim partit de la fase de grups, contra l’Sporting de Portugal–, va ser contra el Tottenham un dels millors del partit. Els anglesos es van acostar amb perill perquè els hi anava la vida, i només Lucas Moura va poder-lo batre al final. Abans, però, havia esguerrat les coses als londinencs, amb intervencions espectaculars, tant per la plasticitat com per la rellevància. En la primera part va guanyar un un contra un a Son, i després del descans va evitar les dianes d’Eriksen i, sobretot, de Moura, traient la pilota de sobre la línia.

Dues estrenes

Carles Aleñá va estrenar el dorsal del primer equip amb els seus primers minuts en la Champions, i ho va fer acompanyat pel lateral Juan Miranda, que va donar descans a Alba. Els dos joves van completar tot el partit i van rendir a un bon nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)