Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Al final s’ha vist que ells s’hi jugaven més que nosaltres”

Tot i no haver pogut sumar els tres punts, Ernesto Valverde es va mostrar satisfet pel partit que va signar el Barça. I és que, com el tècnic va recordar, el Tottenham s’hi jugava molt més que l’equip blaugrana, una motivació que es va traduir en el marcador. “Ells s’ho jugaven tot i en la segona meitat ens han posat en problemes. Han anat cap amunt, ens han tret la pilota i han generat perill. Al final s’ha vist que nosaltres ens hi jugàvem menys coses que el Tottenham, i tot i així hem empatat i hem xutat dos cops al pal”, va afirmar el Txingurri.

El gran protagonista en clau blaugrana del partit va ser Dembélé, que després d’una altra setmana complicada per un altre retard, es va treure l’espina amb un golàs espectacular. “Ha fet un gran gol, a l’abast de pocs jugadors. Som un equip i tots hem de complir el mateix codi. Ja vaig dir que els temes interns s’han de resoldre internament, i així s’està fent”, va recordar Valverde, que va posar èmfasi en el gran partit de Cillessen. “És un luxe tenir-lo amb nosaltres. És un grandíssim porter. Sempre que juga sobresurt. Necessitem dos porters de gran nivell, ja que ens hi juguem moltes coses, i espero que es quedi.” I un altre dels jugadors destacats del partit va ser Aleñá, que ahir va debutar a la Champions. “N’esperem molt d’ell. Treu molt bé la pilota i està acostumat a sobresortir en el joc de posició. En aquest partit, per exemple, ha aguantat molt bé la pressió de jugadors forts físicament.”

Ja per acabar, Valverde va valorar que finalment el Girona-Barça no es disputi a Miami. “El club sempre ha dit que estàvem disposats a jugar a Miami si no hi havia problemes, i sembla que ha aparegut algun inconvenient”.

REACCIÓ VISITANT

En el segon temps el Tottenham ens ha tret la pilota, ha anat amunt i ha generat perill”

MESSI

“És millor que jugui una estona. A ell li agrada i a nosaltres i al públic també”

CILLESSEN

“Necessitem dos porters de gran nivell. Espero que es quedi. És un luxe tenir-lo”

DEMBÉLÉ

“Ha marcat un golàs. Som un equip, tenim uns codis i es resol internament”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)