Barça

Jordi Alba està tranquil

Renovació. El lateral blaugrana assegura que està centrat en el joc i que només pensa en la continuïtat en el club. Disculpa també Dembélé i diu que el francès està complint en el camp

Jordi Alba i el Barça han començat a negociar l’ampliació i millora del contracte del lateral, que acaba el 30 de juny de 2021. Les posicions estan encara allunyades, però el jugador té clar que només pensa en la continuïtat. “Estic tranquil. Ara no hi penso perquè vull estar centrat en el joc. Jo només sé que em vull quedar”, va explicar Alba en la presentació de les seves noves botes.

El defensa va parlar també d’Ousmane Dembélé, assegurant que no hi ha cap problema amb ell al vestidor. “És un jugador jove, tothom es pot equivocar, tots cometem errades. Dins del vestidor no hi ha cap problema. Ell està complint en el camp”, va dir el lateral.

El jugador blaugrana va ser qüestionat també per la possibilitat que Álvaro Morata pugui fitxar en un futur pel Barça. “Ens apreciem molt. Només puc dir que els jugadors bons i la bona gent sempre tenen cabuda en aquest club”, explicava Alba després que els rumors diguin que l’exjugador del Real Madrid, ara en el Chelsea, ha estat ofert al Barça pel seu representant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)