Barça

Vermaelen estarà un mes de baixa i el club acudirà al mercat

Contratemps. El belga té una ruptura al soli de la cama dreta i la defensa queda molt coixa

Thomas Vermaelen és un jugador de vidre i en cada partit que juga hi ha risc. Durant el partit contra el Llevant va notar unes molèsties que van obligar Valverde a retirar-lo del terreny de joc per donar entrada a Arthur. I les proves a què es va sotmetre han confirmat que té una ruptura al soli de la cama dreta i que el temps aproximat de baixa serà d’un mes. Un període suficientment llarg perquè el club blaugrana tingui decidit que acudirà al mercat al gener a la recerca d’un central que pugui ajudar l’equip, perquè en aquests moments només hi ha dos centrals disponibles, Piqué i Lenglet, i el calendari és exigent, amb tres competicions en joc.

No se sap encara com i quan tornarà Umtiti, que segueix el tractament conservador a Doha perquè no es va voler operar. Alguns representants ja han oferts diversos defenses a la secretaria tècnica del FC Barcelona, que ara haurà de decidir quin perfil de jugador incorpora. Si un futbolista contrastat que es quedi només fins a final de temporada o bé un jove amb projecció, malgrat que De Ligt, de l’Ajax, és el gran favorit, però es volia intentar incorporar-lo de cara a l’estiu. També caldrà tenir en compte la situació de la caixa, que no permet gaires alegries amb el pressupost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)