Barça

El club no descarta fitxar dos centrals

El Barça té un problema central. Això és una evidència. Després de la lesió de Thomas Vermaelen al camp del Llevant i que l’obligarà a estar un mes de baixa han deixat sota mínims l’eix defensiu del primer equip blaugrana. En aquests moments, Ernesto Valverde només disposa de Piqué i Lenglet com a jugadors del primer equip per aquesta posició, més enllà que en la primera eliminatòria de la copa del Rei comptés amb jugadors del filial. Amb aquest panorama, el club té molt clar que cal acudir al mercat d’hivern per reforçar l’eix central. De fet, fins i tot no descarten haver de fer dos fitxatges per aquesta posició perquè no estan al cent per cent segurs que la recuperació d’Umtiti sigui definitiva i que la lesió de Vermaelen no acabi tenint complicacions. En els dos casos, el club està escarmentat així que des de la secretaria tècnica valoren la possibilitat d’haver de fer dues incorporacions en funció de com evolucionin. Fins que no tinguin una fotografia clara de la situació no prendran una decisió.

Amb el pitjor pronòstic -que no es recuperessin bé caps dels dos- caldria buscar dos perfils diferents i no només haver de decidir entre un jugador experimentat i de baix cost sinó que també caldria trobar un central més jove i amb possibilitats de quedar-se durant temps en el Barça. No es descarta res a dia d’avui. I tot això caldria afrontar-ho en una situació en que l’economia de l’entitat no està per massa alegries ni per inversions extraordinàries no previstes en el pressupost. Per això caldrà fer una bona feina també a l’hora de vendre algun futbolista en el mercat, com es el cas de Denis Suárez. La lesió de Rafinha també va frustrar la possibilitat d’intentar trobar-li una sortida al gener.

LA FOTO CLARA

La secretaria tècnica esperarà a veure l’evolució d’Umtiti i també la de Vermaelen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)