Barça

L’entrenament a porta oberta, el 4 de gener al Mini

Jornada festiva. Les entrades ja estan disponibles, de manera gratuïta per a socis i sòcies i a cinc euros per al públic en general, al web del club i a les taquilles principals dels accessos 9 i 15

El Barça es manté fidel a la seva cita amb l’afició en dates nadalenques i tornarà a celebrar una jornada que queda a la retina de molts socis i sòcies. Aquesta temporada, la data que els nenes i nenes han de marcar en vermell és el divendres 4 de gener. Serà aquell dia quan la plantilla d’Ernesto Valverde, a partir de les 11 h, s’exercitarà en un Miniestadi que, com de costum, estarà ple per animar els blaugrana i per gaudir dels ídols en directe. Les entrades per gaudir de la sessió d’entrenament en directe ja estan disponibles al web del club i a les taquilles principals dels accessos 9 i 15 –en horari de 10 h a 18 h– per a tothom que les vulgui adquirir. Per a socis i sòcies del Barça, les invitacions són gratuïtes, mentre que per al públic en general tenen un cost de cinc euros. Els socis, amb un màxim de dos carnets de soci per persona, podran aconseguir un màxim de tres invitacions gratuïtes per carnet, i en podran adquirir de complementàries al preu general. Els aficionats podran comprar fins a sis entrades en total. L’entrenament dels de Valverde començarà a les 11 h però les portes del Miniestadi s’obriran a les 9.30 h, per tal que la gent més matinera pugui agafar el millor lloc i gaudir d’aquesta manera d’un regal de Reis avançat. La sessió servirà de preparació per al partit que el Barça jugarà a Getafe el dia 6 a les 20.45 h.

4 DE GENER

Els de Valverde s’exercitaran de cara al públic sobre la gespa del Miniestadi

PREU

Els socis hi podran entrar gratis; el preu per al públic en general és de cinc euros

JA A LA VENDA

Les entrades es poden adquirir al web i a les taquilles principals 9 i 15

La visita als hospitals, amb la plantilla del femení

L’entrenament al Miniestadi és sempre la primera aturada de la jornada nadalenca del Barça, que sempre es complementa amb la visita de la primera plantilla de futbol a diversos hospitals del país. Aquest curs, a la iniciativa del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona s’hi uneix la plantilla del futbol femení, que des de fa anys és un dels equips més importants del futbol femení a l’Estat espanyol. Les dues plantilles i la directiva del Barça es repartiran entre els següents centres: hospital Sant Joan de Déu, hospital Vall d’Hebron, hospital de Sant Pau, hospital de Barcelona, hospital de Nens de Barcelona, hospital universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), hospital Parc Taulí de Sabadell, Cottolengo Padre Alegre i Casa Ronald McDonald.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)